2019. évi Pályázati felhívás szervezetek működési támogatására

Ezúton értesítjük a Tisztelt Pályázókat, hogy az alábbi linkre kattintva megnézheti a kuratórium 2019. évi pályázat felhívást szervezetek működési támogatására.

2019. évi Pályázat a holokauszt túlélők második generációjának támogatására

A Mazsök Kuratóriuma 2018. november 28-án döntést hozott a holokauszt túlélők második generációjának támogatásáról. A döntés értelmében összességében 100 millió forint keretösszeggel, három kategóriában nyújthatnak be a szervezetek pályázatot. Az alábbi linken találhatók a pályázat benyújtásához szükséges dokumentumok. A pályázat beadási határideje: 2019. január 28-a. 

 

 

2019. évi Projekt pályázati felhívás

Ezúton értesítjük a Tisztelt Pályázókat, hogy az alábbi linkre kattintva megnézheti a kuratórium 2019. évi projekt pályázati felhívását.

 

 

AZ ALAPÍTVÁNY

Kik vagyunk?

A Magyarországi Zsidó Örökség Közalapítványt a Magyar Köztársaság Kormánya 1997-ben hozta létre a Párizsi Békeszerződésben vállalt nemzetközi jogi kötelezettség teljesítésére.


Közalapítványunk célja

Célunk, hogy a MAZSÖK részére átruházandó javakból, azok hozadékaiból megteremtsük annak lehetőségét, hogy azok a magyarországi személyek, illetve utódaik és közösségeik, akik zsidó származásuk miatt fasiszta szellemű zaklató rendszabályok elszenvedői voltak újjászervezhessék vallási, kulturális, oktatási rendszerüket, erősíthessék zsidó identitásukat és javíthassák szociális helyzetüket.

 

Ismerje meg részletesen munkánkat, céljainkat és eredményeinket!

 

Pályázatok Kárpótlás Ingatlanhasznosítás

Magyarországi Zsidó Örökség Közalapítvány

Kérjük, támogassa személyi jövedelemadója

1%-val közalapítványunkat! Adószám:

18158957-2-41

Közlemény az 1%-os SZJA felajánlások felhasználásáról.